Események

A közösségi közlekedés jövője

REKK Energy Futures

Április 3. - Corvinus Egyetem, II. előadó, 1093 Budapest Fővám tér 8

A REKK Energy Futures előadássorozat apropóját az adja, hogy az energetikai szektorban zajló átalakulás, az „energy transition” egyre jelentősebbé válik, újabb és újabb kihívások elé állítva azt a módszertani keretet, amellyel az energetikai piacokat elemezni szoktuk. Az energiatárolás költséghatékony formában való megjelenése, a közlekedés dekarbonizációja, az időjárásfüggő erőművek termelési adatainak növekvő előrejelezhetősége mind olyan jelenségek, amelyek nem csak technológiai oldalról hoznak változásokat, hanem a szektor logikáját is átalakítják. A rendezvénysorozat minden alkalmával két olyan előadót hívunk meg, akik ezen átalakulás műszaki-technikai jellemzőinek megvilágítása mellett az átalakulással összhangban lévő, azt segítő üzleti modellek megértésében is segíteni tudják az érdeklődő közönséget.

A rendezvénysorozat eddigi alkalmaival foglakoztunk már többek között a Demand Side Response nemzetközi trendjeivel és az energiatárolás területén zajló hazai fejlesztésekkel.

A mostani, ötödik alkalom témája a közösségi közlekedés jövője, a legjelentősebb kihívások és várható fejlesztési irányok. Érinteni fogjuk a közösségi közlekedésnek a klímavédelemben betöltött szerepét és az ezzel kapcsolatos hazai irányokat is.

Kiemelt előadók:

  • Dávid Ilona, Volánbusz, elnök-vezérigazgató
  • Bolla Tibor, BKV, elnök-vezérigazgató

A rendezvény nyelve magyar.

Pontos időpont: 2019. április 3., 15.00-18.00

Helyszín: Corvinus Egyetem, Főépület ("E"), földszint II. előadó

Részvételi díj: 15,000 Ft.

A szakmai esemény egyetemi hallgatók és oktatók számára ingyenes!

Vissza

Regisztráció

Számlázási adatok

Hírlevél és jövőbeni események

A következő személyes adatait rögzítjük a jövőbeni megkereséshez: keresztnév, vezetéknév és email cím. Amennyiben törölni szeretné az adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Eseményeinken fényképfelvételek készülnek. Részvételével Ön hozzájárul az eseményen készült felvételek honlapunkon, hírleveleinkben történő közzétételéhez.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitölése kötelező.